0252-686226 info@bruggeman-motoren.nl

Speciaalbouw

Niets is onmogelijk. Met onze jarenlange ervaring is jouw wens onze uitdaging! Ben je uitgekeken op je huidige motor, maar wil je deze nog niet kwijt? Heb je (lichte) valschade opgelopen? Wil je iets aparts van je motor maken, of wil je het maximale vermogen uit je motor halen?

Met onze jarenlange styling- en tuningervaring kunnen wij je verder helpen. Je standaard allroad ombouwen tot rallymonster? Je naked met een superbike stuur? Special paint of een complete ombouw?

Het kan bij Bruggeman! Nieuw is dat we nu ook je motor kunnen ombouwen tot een professionele rally-motor of voor lange avonturenreizen. Vraag naar de mogelijkheden.

Bodyparts, tuning en ombouw

Je motor laten ombouwen voor lange avonturenreizen? (zie http://www.thejsroadtrip.nl/) Je motor een unieke uitstraling geven door middel van modificaties aan kuipwerk, huggers e.d? Dit kan zowel in gespoten, maar ook in ongespoten vorm. Daarnaast hebben we ook diverse carbon motoronderdelen. Wanneer je meer windbescherming zoekt voor op je racer of nakedbike, hebben wij diverse oplossingen.

Ook voor de ombouw van je standaard motor kun je terecht in Nieuw-Vennep. Je crosser ombouwen tot supermotard? Je Enduro transformeren tot een woestijnracer? Bruggeman Motoren is met zijn jarenlange ervaring in de Dakar rally's de aangewezen motorzaak om je droom te verwezenlijken.

Tuning

Bruggeman Motoren heeft ruime ervaring met tuning en afstelling van moderne motoren. Van DynoJetkit tot Power Commander, alles is mogelijk en je motor knapt er echt van op. Voor hedendaagse emissie eisen zijn standaard motorfietsen zodanig afgesteld dat deze voldoen aan de normen die in de wet gesteld zijn. Hierdoor zijn concessies gedaan aan de prestaties van de motor. Veelal zijn er dipjes of is er schokkerig rijgedrag merkbaar bij bepaalde toerentallen.

Met de DynoJet Powercommander kunnen we dit probleem oplossen en je motor optimaal afstemmen. De Powercommander stelt je in staat zelf het brandstofmengsel van de motor af te stellen en door het gehele toerengebied een optimale verbranding te realiseren. Dit is direct merkbaar in een toename in vermogen en trekkracht, bovendien zal de motor soepeler lopen en zuiniger presteren!