0252-686226 info@bruggeman-motoren.nl

3,6% bij 36 maanden financiering


Extreem lage rente

Kom je financieel net iets te kort om de motor van je dromen te kopen? Een deel financieren kan de oplossing zijn. Je betaalt nu een extreem lage rente bij het financieren van jouw motor met het Suzuki Betaalplan. Bij een looptijd van 36 maanden betaal je 3,6 % rente. Los je liever over een langere periode af? Kies dan voor een looptijd van 48 maanden in combinatie met 4,8 % rente. De actie geldt tot en met 15 september 2017 op nieuwe Suzuki’s en alle merkoccasions, zodat je er optimaal van kan profiteren tijdens het motorseizoen. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties.

Al jaren staat Suzuki bekend als extreem betrouwbaar. Echt ieder aspect van het merk draagt bij aan deze uitdrukking. Ook het Suzuki Betaalplan. Met 

het Suzuki Betaalplan kies je voor zekerheid. Door de vaste looptijd met een vast maandbedrag en een vaste rente weet je precies waar je financieel aan toe bent.

Bij de aanschaf van een nieuwe Suzuki of ieder ander merk occasion, bieden wij een rente van 3,6% bij 36 maanden. Los je liever over een langere periode af? Kies dan voor een looptijd van 48 maanden in combinatie met 4,8% rente. 

Let op: Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen. Actie loopt tot 15 september 2017.

Rekenvoorbeeld:

 

Meer informatie aanvragen: