0252-686226 info@bruggeman-motoren.nl

Bruggeman Motoren nu ook Suzuki Motorcross dealer

Bruggeman Motoren is sinds kort officieel Suzuki Motorcross dealer geworden. Met meer dan 50 jaar Motocross ervaring heeft Suzuki al vele talenten naar de hoogste trede van het podium gebracht. Terwijl de kampioenen hun overwinningen vierden, gingen de Suzuki ingenieurs door met het ontwikkelen van crossmotoren die nog competitiever werden dan hun voorgangers. Ieder opvolgend seizoen verbetert Suzuki haar crossmotoren nog verder, zodat kampioenen altijd zullen blijven kiezen voor de kracht en wendbaarheid van een Suzuki crossmotor! De nieuwe motorcross modellen van Suzuki staan dus nu ook in de showroom en op de website. De nieuwe motorcross modellen zijn de RM-Z250 en de RMZ450.

Nieuwe Suzuki motorcross modellen

De nieuwe motorcross modellen zijn de RM-Z250 en de RMZ450:

 - RM Z250

Voor 2016 heeft Suzuki de RM-Z250 op maar liefst 80 punten vernieuwd. Zo heeft de RM-Z250 een KYB PSF2 voorvork, een lichter frame, nieuwe wielophanging en het innovatieve Suzuki Holeshot Assist Control (S-HAC) voor maximale acceleratie in alle omstandigheden. Bovendien zorgen diverse vernieuwingen aan het motorblok voor een breder toerenbereik en hoger koppel. Meer dan ooit is de RM-Z250 voor kampioenen het beste wapen in de wedstrijd. 

 

 - RM Z450

Voordat hij op de productieband belandt, passeren nieuwe Suzuki technologieën eerst de finishlijn op Motocross en Supercross races overal ter wereld. Suzuki ontwikkelt nieuwe RM-Z’s op circuits in Amerika, Europa en Japan, waarbij nieuwe features door  abrieksrijders getest worden. Ze worden tijdens races geanalyseerd door fabrieksrijders zoals meervoudig AMA kampioen James Stewart en Clement Desalle van het Rockstar Energy Suzuki Racing team in de FIM MX World Championship series. Kom naar Bruggeman Motoren en start jouw race.

Motorcross het begin van Bruggeman Motoren

Een grote passie van Eric Bruggeman is al jaren de motorcross en hier begint het succesverhaal van Bruggeman Motoren. De vader van Eric Bruggeman (de eigenaar) had vroeger een eigen dorpsgarage. Eric zelf had weinig met auto’s, maar werd op jonge leeftijd gegrepen door de motorcross. Hij maakte de mooiste cross- en rallyavonturen mee in binnen-en buitenland. Om zijn peperdure crossmotor terug te kunnen betalen aan zijn vader, werkte hij zich als 14-jarige een slag in de rondte bij een motorenzaak in Staphorst, Gebben motoren. Daar heeft hij het vak geleerd en de basis gelegd voor zijn toen nog piepjonge carrière.
 
Eric behaalde zijn diploma voor MTS Werktuigbouw en hoewel zijn passie toen al bij de motorfietsen lag, deed hij er nog een jaar autotechniek achteraan. In de dorpsgarage van zijn vader startte hij met de verkoop van motoren. Hij kon daar een klein hokje gebruiken, maar daar groeide hij al snel uit. Na enige tijd nam Eric de hele zaak over en door de enorme groei moest hij uitkijken naar een andere locatie. In 1989 vestigde Eric zich, als jongste dealer van Nederland, in Nieuw-Vennep. Al het spaargeld werd in de zaak en de inkoop gestopt. Vandaag de dag gaat nog steeds alle energie, passie en tijd naar het succes van de winkel. Niet voor niets is Bruggeman Motoren al ruim 30 jaar een begrip in de gehele Randstad. Het geheim? Persoonlijke aandacht voor de klant en een torenhoog serviceniveau.
 
Wilt u ook een motorcross avontuur beginnen? Kom dan naar onze showroom in Nieuw-Vennep en begin uw motorcrossdroom bij Bruggeman Motoren. https://bruggeman-motoren.nl/suzuki-occasions
 
Daarnaast heeft Bruggeman Motoren een ruim aanbod van motorcross kleding en accessoires. https://bruggeman-motoren.nl/webshop/motorcross