0252-686226 info@bruggeman-motoren.nl

Dynojet Testing Center

Wil je iets aparts van je motor maken of wil je het maximale vermogen uit je motor halen? Dynojet

Met onze jarenlange styling- en tuningervaring kunnen wij je goed adviseren. Naast het leveren van de meeste exclusieve accessoires kunnen wij je motor met behulp van onze Dynojet bank perfect afstellen en indien gewenst een vermogenstoename realiseren. Wij maken hiervoor gebruik van originele Dynojet carburatie-kits, K&N filters en de veelgeprezen Powercommander waarvan wij gecertificeerd inbouwer zijn.  Power Commander dealer
 
Vervolgens kan met behulp van de Dynojet vermogenstestbank elke motor perfect worden afgesteld. 

 

Zuurstof en brandstof, een knallende combinatie! 

 Dynojet Testing Center | Bruggeman MotorenDe Dynojet-bank is een geavanceerd systeem om een motorfiets in kaart te brengen. Met de geheel computergestuurde Dynojet rollentestbank worden de gemeten gegevens (koppel, vermogen, evt. Air Fuel Ratio) van je motor in kaart gebracht. Je weet dus exact hoe je motorfiets presteert. De motor wordt getest door een gekwalificeerde operator, die je na de meting niet alleen een grafiek overhandigd, maar ook - indien nodig - rapport uitbrengt van zijn bevindingen.

Een run op de Dynojet bank . . . je motor knapt er van op! 

Je kunt met alle merken motorfietsen bij ons terecht voor o.a. onderhoud en reparatie en het inbouwen en periodiek keuren van SCM alarmsystemen. Ook bij eventuele schade aan je motorfiets kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij wikkelen eventueel de schade voor je af met de verzekeringsmaatschappij en kunnen je motor weer tip top herstellen.

Maar je kunt bij ons terecht voor nog veel meer! Kleine reparaties proberen we zoveel mogelijk direct uit te voeren, zodat je niet lang zonder motor zit. Eventueel hebben wij een leenmotor ter beschikking. Voor de wat grotere klussen vragen wij je wel even een afspraak te maken (bel: 0252-686226).

Wil je vooraf een prijsopgave voor een reparatie, dan kun je deze zowel telefonisch als per e-mail aanvragen (info@bruggeman.nu). Vermeld in je mail ook het type motorfiets, het bouwjaar en de huidige km-stand. 

Onze volledig uitgeruste en ruim ingerichte werkplaats beschikt o.a. over een hefbrug, hoogwaardig gereedschap en een complete collectie ‘originele special tools’. Daarnaast beschikken wij over motordiagnose-apparatuur, wat met de huidige injectiemotors onmisbaar is.

Neem contact met ons op: