0252-686226 info@bruggeman-motoren.nl

Ducati

Genieten van uw passie voor Ducati motoren? Dat kan bij Bruggeman motoren in Nieuw Vennep gelegen nabij Schiphol, Amsterdam, Badhoevedorp en Haarlem. In onze showroom treft u alle modellen van Ducati aan en krijgt u advies van deskundig en gedreven personeel. Door de in de Ducati Fabriek opgeleide monteur kunt u met een gerust hart uw Ducati motor laten onderhouden. Bruggeman Motoren is al meer dan 20 jaar Ducati dealer!

Geschiedenis van Ducati motoren

Ducati Societa Scientifica Radio Brevetti Ducati, later S.p.A. Ducati Meccanica en Ducati Meccanica S.p.A, Via Ducati, Bologna. Het bedrijf is ontstaan in 1945 uit de radiofabriek Societa Scientifica Radio Brevetti Ducati die na deTweede Wereldoorlog - zwaar beschadigd - door de regering werd overgenomen. De eerste producten waren 48 en 65 cc motorfietsen en scooters, waaronder de beroemde 48 cc viertakt “Cucciolo”, waarvan de productie in 1946 werd gestart als onderafdeling van Siata. In dit jaar waren er ook plannen voor het bouwen van een auto, maar verder dan een prototype is het nooit gekomen. Het prototype kreeg de naam DU4. In 1952 kwam de eerste echte Ducati, de “98”. >> Lees verder

Ducati motoren

Ducati staat garant voor passie en emotie. Al in de eerste meters met een Ducati motorfiets is het duidelijk of je een Ducati rijder bent of niet. Kom langs bij Bruggeman Motoren om te ontdekken of jij een Ducati motorrijder bent!

Ducati Motortest