0252-686226 info@bruggeman-motoren.nl

Vrooam motorolie

VROOAM! Motorolie: voor en door motorrijders

Vrooam Motorolie | Bruggeman MotorenEr zijn weinig zaken zo cruciaal voor een goede werking van een motorfiets als motorolie. Het is dan ook vreemd dat er oliemerken zijn die de motormarkt en olie voor motorfietsen nauwelijks serieus nemen. Of nog erger, een olie die in principe is ontwikkeld voor auto’s ook verkopen als olie voor motorfietsen. VROOAM weet dat de motorblokken van motorfietsen enorm afwijken van die van auto’s en heeft daarom zelf voor motorfietsen een lijn aan speciaal smeermiddelen ontwikkeld. Inderdaad, zelf ontwikkeld vanuit een technische kennis, en dus niet zomaar een blitse merksticker op een standaard ingekocht product gezet. De basisvoorwaarden zijn daarbij altijd hun enorme passie voor motorfietsen en de jacht op de hoogst haalbare producteigenschappen. Voor minder doen ze het niet!

Vrooam motorolie | Bruggeman MotorenGeen concessies

Uitgangspunt in hun ontwikkeling is altijd dat er absoluut geen concessies gedaan worden. Geen enkele. De technische specialisten van VROOAM maken gewoon superieure motoroliën en onderhoudsproducten voor motorfietsen,  punt uit! Daarbij kiezen ze dus altijd voor de beste basisolie (met de daarbij behorende gewenste kwaliteitseigenschappen), de beste additieven en de beste performance boosters. Daarbij testen ze alles enorm uitgebreid en zoals gezegd alleen in motorfietsen, om het daarna pas aan onze coureurs door te geven voor de ultieme test. Eén van onze testrijders is dit jaar niemand minder dan Bo Bendsneyder, met onze smeermiddelen haalt hij zijn topresultaten met het Dutch Racing Team.

Bij VROOAM is alle ontwikkeling gericht op het bieden van topkwaliteit voor motorrijders. Daarbij zijn ze ook nog eens zo eigenwijs dat ze ook producten zelf ontwikkelen. Inderdaad, het is makkelijker om alleen gewoon olie X te kopen en daar een ander etiket op te plakken, maar zij focussen zich liever meer op het product dan op de handel. Zoals gezegd is hierbij de prestatie altijd leidend, ook al betekent dit in sommige gevallen dat het product niet het goedkoopste is. Het zij zo, als je het allerbeste product wilt hebben is dat soms niet te vermijden.

Waarom ze VROOAM heten? Draai maar eens aan het gas van je motorfiets en je hebt het antwoord!

Bekijk nu onze producten in de webshop!

Vrooam motorolie

 

Vrooam motorolie | Bruggeman Motoren            Vrooam motorolie | Bruggeman Motoren         Vrooam motorolie | Bruggeman Motoren         Vrooam motorolie | Bruggeman Motoren       Vrooam motorolie | Bruggeman Motoren